nu har hon åkt

image

Nu har vi lämnat min mor på flygplatsen och sagt hej då. Hoppas dock på att få se henne snart igen då vi hoppas på att få komma till Sverige i sommar men som med alla tillstånd och grejer vi försöker fixa med så verkar det skita sig igen.
Var nyss på ampur för att registrera vårt äktenskap med ett papper som vi fått vänta på att bli översatt i två veckor (först stavade de ju våra namn fel) och den här gången visade det sig att stämpeln som jag betalade extra för inte alls var godkänd av ampur som de sa. Jävla skit Krabi Consultants alltså. 1500 baht för ett papper vi ändå inte kan använda. Ska åka tillbaka dit snart och då ska de få se på fan.

Annars då… vår aircon gick sönder för fem dagar sen och nu när vi lämnade mor på flygplatsen bröt de sig in i vårt hus och lagade den… eh. Aja. Nu slipper vi smälta bort i denna vidriga värme iaf.

Hälsningar en otroligt bitter människa som är tröttare än nånsin på myndighetsjävlar och folk som bara vill ha ens pengar

Det här inlägget postades i Mitt liv i thailand. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till nu har hon åkt

  1. Louise skriver:

    I feel ya! Även om jag saknar Thailand ibland och blir sugen på att bo där… njaee. Står inte ut med hur korrupta och pengakåta alla är!

    • Jaa alltså Thailand är ju fantastiskt så länge man slipper hålla på med visum och sånt! Sverige är dock också rätt duktiga på att krångla till saker men där kan man ju iaf klaga… hjälper ju knappast här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s