thaifamiljen

image

Ri tycker att jag ser ut som en thai. Älskar att göra snapchatfilter på Luna, hon blir ju roligast. Allra bäst är att faceswapa med henne.

image

Vi har bara inte samma hudfärg!! Jag måste skaffa en bränna för att göra dessa bilder bättre. Vem vet, kanske i slutet av veckan när Ri är ledig… kanske rullar jag till stranden… men antagligen inte.

Vi tänkte ju åka till Phuket på torsdag och påbörja processen med att registrera vårt äktenskap men kom på att vi ska ju till ambassaden i BKK och ansöka om visum i slutet av april så då kan vi ju göra det då! Så måste hitta på nåt skoj nu när det inte blir Phuket…. Central…. shopping… gah. Bra att stanna hemma, vi måste spara pengar.

image

Bonusbild för JAG VILL ÄTA UPP HENNES NÄSA på denna bilden. Okej alltid.

Ps. Hon kröp idag!!!!

Det här inlägget postades i Mitt liv i thailand. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till thaifamiljen

 1. Maria skriver:

  Se till att sjukhuset i Thailand skriver ett intyg på engelska i stil med att det finns risk för barnets hälsa och utveckling om hon tvingas vara i från sin pappa. Och lämna in det tillsammans med hans ansökan för besök. Hänvisa även till att han tidigare varit i Sverige och då respekterat visumreglerna och aldrig vistats illegalt i landet. Att han absolut INTE har för avsikt att äventyra sitt ansökan om uppehållstillstånd genom att vistas illegalt i Sverige då han är väl medveten om att det kommer få konsekvenser. Hänvisa även till de extremt långa handläggningstiderna som är just nu och att er dotter är svenskmedborgare och att han kan styrka att han är far till barnet samt har gemensam vårdnad i Sverige (om han har det?)

  Hänvisa även till Barnkonventionen och Europakonventionen för barnets rättigheter och mänskliga rättigheterna.

  Lycka till!

 2. Maria skriver:

  Gud va skönt! Om ni har tänkt att göra en inifrånansökan sedan när ni är i Sverige kan ni hänvisa till: Handläggningstid för uppehållstillstånd enligt Utlänningsförordningen 4 kap.

  21 a § Ett ärende om uppehållstillstånd enligt 5 kap. 3 och 3 a §§ utlänningslagen (2005:716) skall, om det inte finns särskilda skäl, avgöras senast inom nio månader från det att ansökan lämnades in. Förordning (2006:262).

  • Tack! Men jag tror just nu att planen är att hänga i Thailand tills han fått UT om det inte dröjer FÖR länge så jag blir av med jobbet. Han kan ju ändå inte jobba eller få föräldrapenning i Sverige utan UT så det blir svårt att försörja oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s