båtäventyr

Igår kom hela tjocka familjen från Trang hit och slaggade på vårt vardagsrumsgolv. Fullt hus. 12 pers. Fick vänta två timmar i toakö…. sen vaknade de klockan halv sex och testade hur studsigt vårt golv var. Har egentligen inga problem att sova när folk låter men de väckte Luna så hon blev ledsen eftersom hon är den bästa bebisen som INTE går upp innan klockan sju de flesta dagarna.

image

image

Sen åkte vi på båttur. Den här gången var jag mycket lugnare, inga vågor och Luna är ju faktiskt ett helt halvår nu! Så stor och hon tyckte att det var spännande. Hon fick även bada och blev runtburen av typ alla båtförare och guider och de som jobbar för nationalpark. Kändisungen ute på öarna. Blir så när ens pappa är båtpöjk.

Fick dock klagomål på att Luna blivit så brun. Hehehe jaa hon är ju ute på vift så mycket mer än sina jämnåriga och även fast hon har UV-kläder när hon badar där det är soligt så exponeras hon ju för solen rätt mycket. Något jag tänker mycket på men inte orkar ha ångest över, intalar mig att hon är thaiunge och inte lika känslig som svennebebbar. Vi kan ju inte direkt stänga in henne i en UV-boll som är vadderad så hon inte kan slå sig och som inga farliga djur, mördare eller pedofiler eller smittsamma sjukdomar kan ta sig i. Även fast det är vad jag skulle vilja ibland.

Det här inlägget postades i Mitt liv i thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s