en månad kvar

image

Idag har vi haft det tråkigt, jag och Luna. Ri har återgått till jobb och vi har mest varit hemma och svettats, improviserat ihop lite potatis/pumpabullar och lunch till mig. Sorterat tvätt. Städat badrummet för sista jävla gången. Om två och en halv vecka flyttar vi härifrån (!!) och jag tänker inte skura det där helvetesrummet nåt mer. Nu låter jag det förfalla.

Idag är det fredag den trettonde och det är en månad kvar tills vi åker till Sverige. Åhhh vad vi längtar alla tre. Provade kläder på Luna igår kväll, hon fick på sig ett par strumpor och bara WTF?!?!?!? Haha stackarn var SÅ fundersam över vart hennes söta tår tagit vägen och satt och pillade på strumporna i en liten evighet. Så kul att klä ut henne i kläder. Vi satte på henne hängselbyxor och så började vi skratta för det är så ovant att se henne med mycket kläder och hon älskar ju folk som skrattar så vi hade skrattfest där. Så ni ser ju vad glada vi kommer vara i Sverige.

Har även råkat beställa hem lite saker till min mor som förhoppningsvis väntar på oss när vi kommer fram.

Ihihiih jaja två och en halv vecka kvar i det här huset sen drar vi till Trang och har quality time med familjen innan vi åker.

Det här inlägget postades i Mitt liv i thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s