shoppingrunda

image

Woho ute på prommis. Idag har vi storhandlat både på ica maxi och gått till nacka forum för att köpa kläder. Först och främst skulle vårt lilla barn ha kläder i rätt storlek som värmer lite men sen skulle min lilla sladdriga kropp få lite nytt också men konstigt nog handlade vi bara till lillis. Hon fick massa.

Sen klickade jag hem en ny bilstol till henne och imorgon förmiddag åker vi och kollar på en ny vagn då hon far runt i sitt stora vrålåk nu. Hon är för liten och vagnen är för stor för oss ovana päron att köra runt, vi kan inte det här så nu skaffar vi ny.

Så ja… att vara i Sverige med barn är annorlunda. Konstigt nog verkar den minsta människan i familjen vara den viktigaste och den som vi gillar att lägga alla pengar på. När ska jag unna mig själv en ny garderob efter att ha varit tjock och gravid och allt?

Det här inlägget postades i Mitt liv i thailand. Bokmärk permalänken.

En kommentar till shoppingrunda

  1. Aisha skriver:

    Hello. Love reading your vlog about your journey, because me and my family was thinking about something similar. Is there anyway for me to contact you?. Because I would like to ask some questions about how life is there in general if you don’t mind. Such a beautifull family you have. I live in Norway myself

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s