framme i ao nang

Yupyup vi kom hit igår men jag har legat i koma de senaste dagarna, svettats och frusit och drömt feberdrömmar och konstaterat hur SKÖNT det var förr i tiden när man var sjuk och barnfri. Att man inte njöt mer då :)) Inget ont om Luna men hon tar fan inte hänsyn till att man är sjuk!!

Huset som vi hyr av Ris kusins frus bror (hehehe) visade sig vara en ca 16 kvadratmeter stor bungalow… Aja. Vi har tak över huvet iaf. Compact living. Lätt att hålla koll på fjunzor, inte så att man tappar bort henne i det här rummet direkt. Foka på det positiva och hoppas att vi hittar nåt lite större. Inshallah.

Dagens höjdpunkt var iaf att Ri tog med sig Luna till Nuea Klong för att leka med Farid och jag fick vila själv. Himmelskt. Vi stannade där på vägen från Trang också och då lärde Luna honom att gå haha. Han bara kollade på hur hon gjorde så gjorde han likadant. Precis som Luna gjorde förra veckan, hon hade ju tagit några steg innan men gick inte. Sen kom hennes äldre syssling på besök och sprang omkring så Luna bestämde sig för att följa efter. Det är alltså så man lär sina barn saker, därför Luna älskar äldre barn.

Det här inlägget postades i Mitt liv i thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s