nattmarknaden

dag skulle vi åka in till stan för att kolla lite födelsedagspresenter till en viss liten tjej men eftersom jag dagen till ära kostade på mig att äta en normalstor portion mat så ville gud straffa mig genom illamående, magkramp, en rutten fis och sen gasen i botten hem till toan och sen däcka i sängen. Hm. Min förkylning har alltså nästan helt försvunnit och kvar är endast en ond halsmandel och falsk salmonella. Eller vad fasen min kropp nu leker att den har drabbats av.
Men på kvällen mådde jag bättre så då for vi! Köpte Lunas första present men hon verkade mer intresserad av annat krafs där. Tyvärr finns INGA roliga leksaker i Krabi. Har en affär kvar att spana i men tror vi kör på Robinson i Trang, de har fina Plan Toys och lite mer kvalitet.

Gick en sväng på nattmarknaden och Luna gillade barnen som uppträdde. Vi shoppade lite dyra brownies och mat som vi sen åkte hem och åt. Väldigt tomt var det iaf och jag kom på att jag inte varit där på över ett och ett halvt år! Förr var det mitt helgnöje ju… Inte så kul dock.

Det här inlägget postades i Mitt liv i thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s