woho!

20151011_161626

Om 18 dagar är vi återförenade igen!! Ri har fått visum och nu har vi bokat biljett. Snaaart.

Härligt. Gött. Känns underbart. Nu återstår endast att han ska få uppehållstillstånd också så vi kan överleva ekonomiskt. Men vi har fått en handläggare som ska kolla på hans ansökan idag eller på måndag!! Så får vi se om det sker nåt efter det. Det viktigaste är ju att vi får vara tillsammans.

Det här inlägget postades i Mitt liv i thailand, sverige. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till woho!

 1. Louise skriver:

  Vad underbart för er! Hoppas ni får beslut snart:)

 2. Tess skriver:

  Åhh jaa vad bra att han får komma!!! Man har ju läst om så många som fått nekat när de väntar på uppehållstillstånd!! Jag ska söka till Boy också men undrar hur ni gjorde med biljetten när Han sökte? Behövde han inte visa upp någon tur och retur biljett när han sökte ?

  Hoppas ni får uppehållstillståndet nu nu nu!!

  • Jaa men nu har vi fått det två gånger under ansökningstiden! 😀 Vi skrev bara att alla vi ska åka tillbaka till Thailand tillsammans nån gång i maj som vi gjort förut 😇 men skickade inte med nån biljett alls. Förra gången bokade jag biljetter ToR från odenresor utan att betala bara för att ha som bevis. Men de har tagit bort kravet på att man ska visa upp biljetter. Var så lätt att få visum den här gången, gick på tre dagar! Vi skickade inte med nåt anställningsbevis heller som vi gjort förut för nu jobbar Ri bara för sin mamma men jag skickade med ett utdrag ur barnkonventionen där det står att alla barn har rätt till sina föräldrar och att visum osv ska behandlas snabbt och positivt när barn är inblandade.
   Förra gången skrev jag också att vi pratat med MV och att de sagt att det inte är några problem att vara i Sverige under ansökningstiden och att vi ska meddela dem så fort han kommit dit och blablabla. Bara skrev en hel uppsats om hur viktigt det är för dem att få träffas och att jag ska jobba så därför behöver Ri ta hand om Luna.
   Boy borde också få det! Håller verkligen tummarna för att det ska lösa sig för oss alla nu, det är så orättvist hur MV behandlar oss ju 😞

   • Tess skriver:

    Jaha men Vad smart ska tänka på det när vi söker!!tack!! Jag håller med tummarna!! För inte rätt att det ska behöva vara såhär!!

 3. Linda skriver:

  Jihaaa!!! Vad sänt att ni får vara tillsammans igen!!! 💕

 4. Connie skriver:

  Yes! Va härligt att höra!! Hoppas det löser sig snart med uppehållstillståndet också, nu när en handläggare ska kolla på det. Håller tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s